Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0






Четверг, 02.05.2024, 21:33
Приветствую Вас Гость | RSS
Громадська організація
Регіональний енергетичний центр
Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2015 » Апрель » 11

Информация для жителей города, подготовленная работниками исполкома, теплосети и ООО»Компания Энергопрогресс» в ответ на открытое письмо «Громадської ради» по вопросам восстановления работы ТЭЦ, напечатанное в газете "Жовті Води. Новини, коментарі, оголошення" №3 от 03.04.2015г.  С текстом самого письма вы можете ознакомится тут.  Предприятие обращается к редакции газеты «Жовті Води. Новини, коментарі, оголошення» с просьбой напечатать данный ответ в очередном номере газеты для всестороннего информирования жителей города по вопросу восстановления работы городской ТЭЦ.

Розглянувши відкритий лист до міського голови м.Жовті Води Тарасенко В.В. голови ГО «Громадська рада м.Жовті Води» Лелеки А.Л. стосовно виконання умов договорів оренди майна КП «Жовтоводськтепломережа» Товариством з обмеженою відповідальністю «Компанія Енергопрогрес» повідомляємо наступне:
1. На даний час ТОВ «Компанія Енергопрогрес» з незалежних від компанії причин дійсно не виконана частина умов договорів оренди майна КП «Жовтоводськтепломережа» про що вчасно повідомлено власника майна та Жовтоводською міською радою прийняті відповідні рішення про подовження термінів виконання інвестиційних зобов’язань.
Стосовно прокладання 2-х ліній 6кВт (зберігаємо одиниці виміру згідно оригіналу) від підстанції «Північна» до розподільчого пристрою котельної ПТВМ – дана робота пов’язана з запуском паросилового циклу ТЕЦ та відновленням випуску електричної енергії, що на даний час є досить відд ... Читать дальше »

Просмотров: 1057 | Добавил: Админ | Дата: 10.04.2015 | Комментарии (0)


Copyright MyCorp © 2024